De filosofie

Je wordt zelfstandige!

Als toekomstig franchisenemer krijg je de volledige verantwoordelijkheid over een of meerdere GAUFRY’s shops. Deze onafhankelijkheid is zeer kenmerkend en richt zich op alle gebieden: financieel, economisch, sociaal, etc. Daarenboven handelt ieder in zijn eigen naam en voor zijn eigen rekening met de voordelen en de risico’s verbonden aan elke onafhankelijke onderneming.

Bij GAUFRY’s word je wel een echte zelfstandige, omdat je investeert in je eigen succes.

Natuurlijk maak je deel uit van een netwerk en is de franchise filosofie gebaseerd op een groot wederzijds vertrouwen en respect. Daarom gebruiken we bij GAUFRY’s niet zozeer de term van franchise , maar spreken we eerder over een PARTNERSCHAP.


Een unieke samenwerking!

GAUFRY’s is een nog jonge, maar zeer dynamische organisatie en werkt op een heel nauwe manier met zijn partners samen. Iedereen kan van iedereen leren, waarbij professionalisme en kwaliteit de hoekstenen van deze relatie vormen.

Deze expertise leidt tot één doel: samen groeien en de commerciële winst delen op basis van een sterk partnerschap en een constructieve relatie. Deze permanente begeleiding geven een gevoel van zekerheid en vertrouwen. We denken op de eerste plaats aan de R&D afdeling, welke constant bezig is om het assortiment aan te passen aan de nieuwe trends. Deze ondersteuning vind je ook terug op alle vlakken, zowel in de aanloop als tijdens de eigenlijke exploitatie van het restaurant ( locatie, marktstudie, financieel dossier, lokale marketing, management, etc. ) Natuurlijk is jouw inzet een voorbeeld voor alle medewerkers en voor de rest van het netwerk.


Zelf ondernemer worden

Het profiel van onze 'PARTNERS'?

GAUFRY’s zoekt niet naar de rijke investeerder, maar hecht belang aan de pure “management” kwaliteiten van zijn partners.

Je bent / Je hebt…:
• Een ondernemer in hart en nieren
• Bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken
• Een sterk commercieel gevoel
• Een uitstekende service gerichtheid
• Een sterke affiniteit met product en concept

Uiteraard zijn eigen financiële middelen een noodzaak en is een ervaring in de commerciële omgeving wel een voordeel. Daarentegen staat vooral de liefde en de passie centraal om het GAUFRY’s verhaal uit te dragen en op lange termijn tot een succes te brengen.

Wat zijn de stappen?

  1. Stuur ons uw CV + motivatiebrief( Tav: walter.lavers@mfk-consulting.be)
  2. 1ste interview met de Business Developer ( Vragenlijst )
  3. 2de interview met de Business Developer ( PID document + 30 dagen )
  4. 3de interview met de Algemene directie
  5. “On the Job” training ( 1 dag )
  6. Afronding van het dossier en ondertekening van de franchiseovereenkomst
  7. Training ( 2 weken )
  8. Start van de exploitatie

Het Belgische en internationale nerwerk

Nationaal en Internationaal

In België zijn er momenteel 2 vestigingen:

Leuven (eigen beheer )
Louvain-la-Neuve (franchise )

Het potentieel ligt zeker tussen de 50-75 vestigingen, waarbij de nadruk op een “cluster” ontwikkeling wordt gelegd en ook de omringende landen de prioriteit vormen.


Internationaal

Vandaag is er een Master met Turkije ondertekend. Daarnaast lopen er projecten voor diverse landen.
Strategie blijft echter om eerst in het “home” land een solide basis op te bouwen, maar toch open te staan voor interessante internationale markten.